Biofeedback met de eSense Temperature!

De eSense Temperature is een kleine sensor voor het meten van de huidtemperatuur via de microfooningang van een smartphone of tablet (Android or Apple iOS).

Handwarmtetraining is bijzonder effectief en een gebruikelijke biofeedback-methode. De temperatuur van onze handen hangt samen met ons stressniveau: wanneer we stress ondervinden, neigen we tot koude handen. Direct feedback stelt ons in staat de huidtemperatuur in onze vingers te verhogen, dus de perifere bloedsomloop, wat tot ontspanning en het reduceren van stress leidt.

De eSense geeft u op verschillende manieren een exacte feedback over uw stressniveau op een gegeven moment, bijvoorbeeld door meetcurves, videoweergave en audio-feedback functies.

Met al deze functies kunt u de eSense in combinatie met de app gebruiken om

☑ u eigen biofeedback-training te creëren en uit te voeren

☑ een gids voor meditatie te creëren en te gebruiken

☑ u stressniveau te meten en te reduceren

Voor de audio-biofeedback heeft de eSense een koptelefoonaansluiting, zodat u bovendien kunt luisteren naar muziek of audioboeken terwijl u uw stressniveau traint. We hebben ook biofeedback geïmplementeerd via slimme lampen. Slimme lampen kunnen hun kleuren en helderheid wijzigen en kunnen worden bediend via Bluetooth. Momenteel ondersteunt de eSense-app de Magic Blue™ - en Philips Hue™ -producten.

De app voor eSense is gratis en u kunt de gemeten gegevens exporteren als een CSV-bestand. We verbeteren en updaten de app regelmatig en voegen steeds meer functies toe.

Leveromvang van de eSense Temperature!

Mindfield® eSense Temperature Sensor

Een klittenband voor de sensor

Gratis app van Mindfield via de App Store of Google Play

Uitgebreide instructies voor effectief training

Nieuwe universele app voor eSense van Mindfield

We raden onze nieuw ontworpen eSense-app met uitgebreide functies gratis aan in de Google Play Store (Android) of in de Apple App Store (iOS). Deze app biedt dezelfde functies van de vorige app, plus een aantal nieuwe functies zoals beschreven op de app-pagina in de app-winkels in een nieuw, fris ontwerp.

Ondersteunde iOS apparaten

  • Apple® iPhone® vanaf 4S of nieuwer
  • Apple® iPad® vanaf 3e generatie of nieuwer
  • Apple® iPad® Pro vanaf de 1e generatie of nieuwer (in combinatie met een USB-C naar een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting)
  • Apple® iPod touch® vanaf 5e generatie of nieuwer
  • Apple® iPhone® 7, iPhone® 7 Plus, iPhone® 8, iPhone® 8 Plus, iPhone® X, iPhone® XR en iPhone® XS (in combinatie met een Lightning tot 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting)

Ondersteunde Android apparaten

  • Android smartphones en tablets vanaf Android 4.4. Uw Android apparaat heeft een 3,5mm aansluiting (hoofdtelefoonaansluiting) nodig voor een extern microfoon!

Ontworpen in Duitsland

De eSense is volledig ontwikkeld door Mindfield in Duitsland.


© 2019, Mindfield Biosystems Ltd. Alle rechten voorbehouden
Contact | Voorwaarden | Privacybeleid