Biofeedback met de eSense Skin Response!

De Minfield eSense Skin Response is een kleine sensor om de huidgeleidingswaarde te meten door gebruik te maken van de microfooningang van een smartphone of tablet (Android of Apple iOS).

De huidgeleidingswaarde is direct afhankelijk van ontspanning of stress en is hierdoor een typische stressindicator. Me de eSense Skin Response, is uw stressniveau precies te identificeren, gewoon thuis met uw smartphone of tablet.

De eSense geeft u op verschillende manieren een exacte feedback over uw stressniveau op een gegeven moment, bijvoorbeeld door meetcurves, videoweergave en audio-feedback functies.

Met al deze functies kunt u de eSense in combinatie met de app gebruiken om

☑ u eigen biofeedback-training te creëren en uit te voeren

☑ een gids voor meditatie te creëren en te gebruiken

☑ u stressniveau te meten en te reduceren

Voor de audio-biofeedback heeft de eSense een koptelefoonaansluiting, zodat u bovendien kunt luisteren naar muziek of audioboeken terwijl u uw stressniveau traint. We hebben ook biofeedback geïmplementeerd via slimme lampen. Slimme lampen kunnen hun kleuren en helderheid wijzigen en kunnen worden bediend via Bluetooth. Momenteel ondersteunt de eSense-app de Magic Blue™ - en Philips Hue™ -producten.

De app voor eSense is gratis en u kunt de gemeten gegevens exporteren als een CSV-bestand. We verbeteren en updaten de app regelmatig en voegen steeds meer functies toe.

Biofeedback-training van thuis uit

Leveromvang van de eSense Skin Response

Mindfield® eSense Skin Response Sensor

2 elektroden met klittenband

Gratis app van Mindfield via de App Store of Google Play

Uitgebreide instructies voor effectief biofeedback-training

Nieuwe universele app voor eSense van Mindfield

We raden onze nieuw ontworpen eSense-app met uitgebreide functies gratis aan in de Google Play Store (Android) of in de Apple App Store (iOS). Deze app biedt dezelfde functies van de vorige app, plus een aantal nieuwe functies zoals beschreven op de app-pagina in de app-winkels in een nieuw, fris ontwerp.

Ondersteunde iOS apparaten

  • Apple® iPhone® vanaf 4S of nieuwer
  • Apple® iPad® vanaf 3e generatie of nieuwer
  • Apple® iPad® Pro vanaf de 1e generatie of nieuwer (in combinatie met een USB-C naar een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting)
  • Apple® iPod touch® vanaf 5e generatie of nieuwer
  • Apple® iPhone® 7, iPhone® 7 Plus, iPhone® 8, iPhone® 8 Plus, iPhone® X, iPhone® XR en iPhone® XS (in combinatie met een Lightning tot 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting)

Ondersteunde Android apparaten

  • Android smartphones en tablets vanaf Android 4.4. Uw Android apparaat heeft een 3,5mm aansluiting (hoofdtelefoonaansluiting) nodig voor een extern microfoon!

Ontworpen in Duitsland

De eSense is volledig ontwikkeld door Mindfield in Duitsland.


© 2019, Mindfield Biosystems Ltd. Alle rechten voorbehouden
Contact | Voorwaarden | Privacybeleid